Party!

Na voornamelijk veel achter de schermen gewerkt te hebben bij externe evenementen
en producties, is het op woensdag 29 mei
-inderdaad, als de examens net klaar zijn-
tijd voor ons eerste eigen evenement:
MuzikaleVibe #1.

Van 22:00 – 04:00 zal Café Bolle, gelegen op
het Piusplein te Tilburg, de gastheer zijn voor diverse DJ’s. Niet zomaar een avondje hangen
in de kroeg, maar goed feesten.

Verwacht rauwe trap, electro en dubstep met
een line-up om je vingers bij af te likken:

22:00 – 00:00 Nespa
00:00 – 01:00 Ganzevour
01:00 – 02:15 BANGANAGANGBANGERS
02:15 – 02:45 BANGANA’s B2B Cesqeaux
02:45 – 04:00 Cesqeaux

 

Kaarten kosten €5;
Check onderstaande ticketshop!

 

22:00 – 00:00 Nespa
Als MuzikaleVibe je management verzorgt, is het niet gek dat je zelf ook op het eigen evenement draait: Nunzio Espa, beter bekend als Nespa, zal de eerste 2 uur lang de opening verzorgen. De kenmerkende stijl van Nespa? Een grove mix van dubstep, dampende electro en uitstapjes naar trap, zonder de authenticiteit te verliezen. Heavy hitting sounds and deep raw basses.

 

00:00 – 01:00 Ganzevour
Een flinke bak energie! Dat is waar het DJ-duo Ganzevour het vaakst mee wordt omschreven. Hun sound is een mix van Electro, Trap, Dubstep en Glitch, wat tegenwoordig vaak wordt samengevat als ‘Bass-Music.’ Ze produceren ook hun eigen tracks en zijn daarmee al in het oog gevallen van enkele labels. Vorig jaar vielen ze al op bij een van de belangrijkste producer-wedstrijden van Nederland: ‘Vinylized’. Ze belandden bij de top 5, geselecteerd door een jury bestaande uit iconen uit de Nederlandse dance-industrie. Hun tracks waren vorig jaar al te horen op Fresh FM en Radio Decibel,  verder stonden ze in de afgelopen jaren onder andere al in De Melkweg en Club AIR in Amsterdam, rockten ze het Patronaat Haarlem en waren ze te zien op het WiSH Outdoor festival.

 

01:00 – 02:15 BANGANAGANGBANGERS
Putjes scheppen kan altijd nog, nu draaien ze Trap, Hip-Hop, Dubstep en Drum and Bass; de revolutionaire equipe, genaamd ‘BANGANGANGBANGERS‘ (zegge: Bangana, Gangbangers). Denk jij dat je verstand hebt van muziek en weet wat walgelijk is? Weet jij hoe je een moshpit bouwt of hoe je je tante van je hond af skupt. Dan heb je het mis, de BANGANAGANGBANGERS geven het begrip smerigheid een geheel nieuwe betekenis. Sluit je ramen en laat je zusje dit niet horen, want de BANGANA’s staan niet in voor de gevolgen.

02:15 – 02:45 BANGANAGANGBANGERS B2B Cesqeaux
5 mannen op het podium nog niet genoeg? Dan laten we Cesqeaux lekker overnemen middels een B2B set met de BANGANAGANGBANGERS.

02:45 – 04:00 Cesqeaux
Cesqeaux is een 19 jarige dj / producer afkomstig uit Delfzijl. De half Molukse Groninger is opgegroeid in een muzikale familie en drumt al sinds zijn zevende. Sinds hij zich met volle overgave stort op het produceren van ‘trap-music’ gaat het de jonge Cesqeaux voor de wind; in 2012 heeft Cesqeaux (uitgesproken als Sesko) een aardige C.V. opgebouwd door samen te werken met Yellow Claw (bijvoorbeeld met track IBETCHU), gedraaid te worden op BBC1Xtra en in het voorprogramma van hitmachine Diplo te draaien in Las Vegas, U.S.A. Daarnaast stond zijn remix van de track ‘Putchabackinit’ onlangs op 22tracks en knalde hij op Noorderslag. De laatste tracks van Cesqeaux krijgen support van o.a.: Chuckie, Laidback Luke, Gregor Salto, FS Green, Flosstradamus, Candyland en Tom Piper.