Elektronische programma voor Sziget’s Colosseum bekend!

Sziget2016

Liefhebbers van underground en progressieve elektronische muziek kunnen ook tijdens #Sziget2016 weer terecht in het Colosseum. Dit podium, opgebouwd uit houten pallets, is al jaren één van de meest in het oog springende podia van het festival. Dit jaar wordt het Colosseum in een nieuw jasje gestoken.

Optredens zijn er in het Colosseum van de volgende internationale artiesten: Tale Of Us, John Digweed, The Martinez Brothers, Sasha, Max Cooper, Sam Paganini, Butch, Boddika, Mind Against, Sharam, Nastia, &ME, Johannes Heil, Mendo, Woo York live, Dorisburg live, Behrouz, Demi, Pulsinger & Irl en Kevin Luke. Deze worden aangevuld met Hongaarse dj’s, zodat er dit jaar muziek zal zijn van 12 uur ’s middags tot zonsopkomst.

De kaartverkoop voor het Sziget Festival gaat dit jaar razend hard. Diverse soorten tickets zijn al uitverkocht, maar de 7 Days Pass voor de duur van het gehele festival is nog te verkrijgen. Tot 5 mei 12 uur ’s middags zijn deze tickets bovendien te koop voor €20 minder dan in de periode erna, dus wie nog een 7 Days Pass wil aanschaffen kan dat het beste snel doen.