Dimitri Vegas & Like Mike verzorgen eindshow 25e Sziget Festival!

Schermafbeelding 2017-03-20 om 14.25.08

Met een lijst van 14 namen is de eerste aankondiging van Sziget Festival 2017 een feit. De komende tijd volgen er nog honderden. Met niet alleen muziek, maar ook theater, circus, kunst en andere thema’s. Dimitri Vegas & Like Mike krijgen, na in eerdere jaren Hardwell en Martin Garrix, de eer om de spectaculaire eindshow te verzorgen. Op de laatste dag van het festival sluiten zij de Main Stage af. Major Lazer staat tevens als headliner op de Main Stage, daar waar ook Tom Odell en Two Door Cinema Club hun opwachting maken.

Na een volle A38-tent tijdens Sziget Festival 2015 keert Kensington komende zomer terug. Eerder roemden ze het optreden op het festival als één van hun beste ooit. Ook Bad Religion, DJ Shadow, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus en GTA treden op in de A38. Met de Nederlanders Oliver Heldens en W&W zijn de eerste acts voor de Arena bekend.

Tickets

Tot 31 december 12:00 uur zijn 5-Day en 7-Day Passes tegen Early-Bird prijzen te koop. Meer dan een kwart hiervan is al verkocht tijdens de eerste 25 uur van de verkoop. Tickets zijn te koop in onze webshop.