Beaudamian

Beaudamian

BeauDamian laat in zowel zijn sets als producties elke keer weer invloeden van verschillende genres naar voren komen, maar zijn inspiratiebronnen liggen vooral in de bass, trap, jazz, bossanova, funk, j-pop, futuristic sounds en filmmuziek. Hij houdt van elke vorm van emotie en verwerkt dit graag in zijn muziek, of het nou vrolijk en opzwepend is, of juist rustig, verdrietig of engig. Tijdens zijn sets vertelt hij een verhaal en neemt hij zijn luisteraars mee naar zijn persoonlijke wereld.

In de 9 jaren dat BeauDamian actief is in de muziek, wist hij al sets te draaien op onder andere Solar Festival, Resist, Sunrise Festival, FUSE, Run The Trap, Amsterdam Dance Event (2013, 2014 en 2015) en op het 50-jarige bestaansfeest van James Bond in Madrid. Qua muziek releaste hij inmiddels op verscheidene toonaangevende labels; van Bitbird tot Doggtown en van Terrorhytm tot Trapdoor.

Ook voor 2016 staat er weer nieuwe muziek op de kalender; de Endorfine EP verschijnt binnenkomt op Trapdoor Recordings en de Celaeno EP zal over een tijdje via Terrorhytm Recordings uitgebracht worden.

Facebook: www.facebook.com/BeauDamian
Twitter: www.twitter.com/BeauDamian
Soundcloud: www.soundcloud.com/beaudamian

Boekingen: dirk[at]muzikalevibe.nl.