BANGANAGANGBANGERS

BANGANAGANGBANGERS3

BANGANAGANGBANGERS is een DJ/producers collectief dat Bass music combineert met een energieke performance. De in 2012 geboren groep is continu bezig zichzelf en de muziek naar een hoger level te tillen. Voor deze mannen is geen plaat hard, lomp of goor genoeg. Altijd op zoek naar het randje om er soms overheen te gaan, qua muziek en zeker ook qua show.

De formule klopt. Dat is te zien aan het grote aantal shows dat er reeds aan moest geloven; in 3 jaar tijd stonden de heren meer dan 100 keer op het podium, waaronder op festivals als Paaspop, WiSH Outdoor, Solar Weekend Festival, WOO HAH, Decibel Outdoor, Festyland en Mysteryland. Daarnaast laten zij met het eigen ‘BANGANA Invites’ en hostings op Amsterdam Dance Event 2014 en 2015 zien dat de BANGANA-trein niet te stoppen is.

Ook productioneel zitten de BANGANAGANGBANGERS in een stijgende lijn: de zelf uitgebrachte track LPHNT krijgt support van onder andere Guerilla Speakerz en Lifecycle. De Swift Seekers EP –in samenwerking met HYDR8, uitgebracht op Basserk Records- kreeg een 7,5/10 van DJ Mag. In 2015 verscheen de Loyalty Lane EP op het toonaangevende Saturate Records, waarop remixes staan van oa Conrank, Drill Drill en Moniker. Deze EP krijgt zeer lovende recensies en positieve feedback.

Veel pers reageert inmiddels laaiend enthousiast op het feest dat de 3 DJ’s en MC live neer weten te zetten;  ‘Even gas terugnemen zit er niet in, hard gaan zal je’, aldus 3voor12 over de show op Paaspop, terwijl Muziek.nl vindt dat op Solar ‘De ene knaller na de andere het publiek in wordt geslingerd’. Daarnaast moesten ook media als 3FM, Studio Brussel, Beatport en Juize aan setjes en interviews van BANGANAGANGBANGERS geloven.

Facebook: www.facebook.com/banganagangbangers
Twitter: www.twitter.com/bangabullshit
Soundcloud: www.soundcloud.com/banganagangbangers
Instagram: www.instagram.com/banganagangbangers
Youtube: www.youtube.com/banganatv
Snapchat: BANGABULLSHIT

Boekingen: info[at]banganagangbangers.com.