ARTISTS

ArtistHeader

BANGANAGANGBANGERS

BEAUDAMIAN

MASSI

SIRENS

UNOFFICIAL MILO

BANGANAGANGBANGERS is een DJ/producers collectief dat Bass music (Bass/Drum ‘n Bass/Dubstep) combineert met een energieke performance. De in 2012 geboren groep is continu bezig zichzelf en de muziek naar een hoger level te tillen. Voor deze mannen is geen plaat hard, lomp of goor genoeg. Altijd op zoek naar het randje om er soms overheen te gaan, qua muziek en zeker ook qua show.

Stonden eerder op toonaangevende festivals als Mysteryland, Amsterdam Dance Event (ADE), We Are Electric en Woo Hah! en muziek krijgt support van blogs als Nest HQ en labels als Saturate Records, Basserk Records en Doggtown.

Ook beschikbaar voor hostings met BANGANA INVITES.
Lees hier meer over BANGANAGANGBANGERS!

 

BeauDamian laat in zowel zijn sets als producties elke keer weer invloeden van verschillende genres naar voren komen, maar zijn inspiratiebronnen liggen vooral in de bass, trap, jazz, bossanova, funk, j-pop, futuristic sounds en filmmuziek. Hij houdt van elke vorm van emotie en verwerkt dit graag in zijn muziek, of het nou vrolijk en opzwepend is, of juist rustig, verdrietig of engig. Tijdens zijn sets vertelt hij een verhaal en neemt hij zijn luisteraars mee naar zijn persoonlijke wereld.

In de 9 jaren dat BeauDamian actief is in de muziek, draaide hij sets op oa Solar Festival, Resist, Sunrise Festival, FUSE, Run The Trap, Amsterdam Dance Event (2013, 2014 en 2015) en op het 50-jarige bestaansfeest van James Bond in Madrid. Qua muziek releaste hij op verscheidene toonaangevende labels; van Bitbird tot Doggtown en Terrorhytm tot Trapdoor.
Lees hier meer over BeauDamian!

Met zijn autobiografische teksten, verfrissende beat keuze en zijn anarchistische denkwijze weet hij mensen mee te krijgen. Harde teksten worden opgevolgd door contrastvolle, soulvolle zanglijnen en in zijn show wisselt Massi melancholie af met opzwepende noten.

Met een ijzersterke live band ter ondersteuning staat elk optreden van deze artiest garant voor een killer performance. Zo veroverde hij al grote podia op diverse bevrijdingsfestivals, bracht hij zijn tracks op het Tilburgse hiphop-festival WOO HAH! en stond hij in 2016 in de finale van De Grote Prijs van Nederland in Paradiso, alwaar hij de publieksprijs in de wacht wist te slepen.. Kortom: Massi is een artiest om in de gaten te houden!

Lees hier meer over Massi!

SIRENS komt met muziek waar het vrouwelijke publiek zich op kan uitsloven, gecombineerd met lekkere knallers. Van urban naar moombahton en van twerk naar house; de term eclectic wordt compleet uit zijn verband gerukt en de muren van het hokje waar je hem in had geplaatst worden gesloopt. Met soepele overgangen kun je een heerlijke mengelmoes van de beste muziek verwachten. Mix-kwaliteit en vernieuwing staan hierbij hoog in het vaandel; deze skills zorgen telkens voor een uiterst dansbare en door vele gewaardeerde set.

Met optredens op festivals als Solar Weekend, Stereo Sunday en Paaspop, clubnights als Meet The Streets, Soepel en Mi Gado en clubs als Studio, Club H20 & Mekka (Zimbabwe) is SIRENS naam aan het maken in de muziekwereld.

Lees hier meer over SIRENS!

Je kan hem kennen als Mr Draaimolen, maar Unofficial Milo heeft als DJ al gedraaid op Paaspop, Draaimolen, in 013 en Studio Tilburg.

Ook stond hij reeds B2b met namen als Tsepo, Konstantin Sibold, Lucky Done Gone en Illesnoise.

Unofficial Milo is een echte liefhebber van techno en alle aanverwante stijlen en heeft in de loop der jaren een aardige muziekcollectie verzameld, waardoor hij nooit dezelfde set zal draaien; altijd een goede mix van klassiekers, obscure parels en nieuwe dansvloer killers zorgt ervoor dat hij overal de mensen aan het dansen krijgt.

Lees hier meer over Unofficial Milo!

 

DE MANAGER

Optreden op Sziget, Solar en Paaspop? Check!
Het publiek op Soepel en Plugged vermaken? Joe!
Residenties bij Studio en Disco Snolly? Geen probleem!
Noem iets en De Manager wil het regelen. Als er maar gedanst en gesjanst kan worden op een mix van dampende disco, hete house, lekkere lounge en funky future beats.

Zijn ritmegevoel en podiumervaring deed hij op door jarenlang als drummer in diverse formaties te fungeren. Zijn kennis van muziek en kijk op de scéne komen voort uit het intensief werken als booker en manager binnen eigen bedrijf MuzikaleVibe. Liveshows van de man met de baard zijn nooit hetzelfde, maar geven altijd een garantie; dansen zal je!

Lees hier meer over De Manager!
ArtistFooter